Deelnemers
Blokken en tijdschema
Bekijk hier het tijdschema voor de KMR 2024.
Loting
Zie in welk veld je start.
Regelementen
Wedstrijdbepalingen, vaarregels en stuurliedenvergadering zijn hier te vinden.
Traploop-instructie
Leer ook jij de kunst van het traplopen met een C4+ in je handen.
De wedstrijden zijn tijdraces met vliegende start over 4800 meter met keerboei. Ploegen in het Mix Onervaren C4+ veld, Skiff veld, 2- veld en het Mix2x veld varen een tijdrace met vliegende start over 2800 meter met keerboei. Het evenement vindt plaats op zaterdag 5 oktober, wanneer de 22e Knorrensteijn Memorial Regatta zal worden verroeid op het herfstige Twentekanaal.
Wanneer maken jullie de tijdschema en blockindeling bekend?
Deze zijn hier te vinden, maar de definitieve versie van het tijdschema en blockindeling zal beschikbaar worden gesteld in de week van de regatta zodra de definitieve aantallen bekend zijn.
Hoe kan ik wijzigingen van mijn inschrijving doorgeven?
Alle wijzigingen kan je via je verenigingsvertegenwoordiger doorgeven in het inschrijfsysteem van de KNRB. Voor vragen kan je contact opnemen met de wedstrijdleiding.
Worden er ook foto’s gemaakt?
De Euros FotoCie zal de hele dag foto’s maken van elk blok. Deze foto’s zullen kort na elk blok hier online beschikbaar zijn. Door het evenemententerrein te betreden geeft je toestemming om foto’s van je te laten maken en online te plaatsen. Mocht er een foto zijn die je verwijderd wilt hebben, mail de FotoCie dan hier: fotocie@drv-euros.nl
Is roken toegestaan?
Het is ten strengste verboden op het evenemententerrein te roken. Als bezoekers willen roken, moet je het terrein verlaten.
Zijn jullie voorbereid op slecht weer?
Alle plekken waar je kunt zitten en chillen zijn overdekt. De Knorrenlounge is ook binnen te vinden waar kleedkamers, toiletten, bar, kantine en DJ zijn.
Is er eten te koop?
De Euros keuken zal in volle gang zijn tijdens de KMR. Kijk op onze instagram voor updates over het menu @eurosregatta
Wat is dit nieuwe bekersysteem?
Gedurende de dag zullen we een cup retoursysteem in actie hebben. Wanneer je je eerste drankje koopt, betaal je ook één muntje borg voor de beker. Bij je volgende drankje ruil je gewoon je beker om. Wanneer je geen drankje meer wilt kopen, kun je deze munt terugkrijgen door naar de muntenverkoopbalie te gaan.
Zo blijft ons terrein schoon, belandt het afval in de juiste bak en wordt voorkomen dat er afval in het water terechtkomt.
Zijn er genoeg fietsen in Enschede
Er zijn niet veel OV fietsen in Enschede. We raden aan je eigen fiets mee te nemen, of een elektrische scooter of fiets te huren bij GoShare of Felyx.
Er zullen fietsen te huur zijn op het evenement, maar deze zijn gereserveerd voor ongestuurde nummers.