Commissie

Commissie

De KMR 2020 wordt georganiseerd door de KMR Commissie, welke bestaat uit de volgende leden: 

Ted van Wijk (Voorzitter)

Jan Jongbloed  (Penningmeester / Veiligheid)

Floortje Duijkers  (Secretaris / Activisten)

Emma Lena van Schaik  (Activisten)

Wessel Pit (Wedstrijdleiding / Media)

Remco van de Pas (Wedstrijdleiding)

Simone Luiten (Logistiek)

Sam Suidgeest (logistiek)

Scott Liet (Catering)

Voorzitter – Ted van Wijk

Als voorzitter van de KMR zorg ik ervoor dat de commissie goed blijft functioneren. Ik plan de vergaderingen, maak de agenda, stuur tijdens vergaderingen het gesprek in de goede richting en zorg dat keuzes gemaakt worden. Ook houd ik overzicht over de commissieleden: volgen ze hun planning, voert iedereen de taken goed uit, gaat het verder goed met iedereen? Daarnaast hou ik als voorzitter nauw contact met het bestuur en de Strategie-en Continuïniteits Commissie, de SCC. Hierdoor hoop ik samen met mijn commissie de mooiste corona-proof KMR ooit neer te zetten.

Wedstrijdleiding – Wessel Pit & Remco van de Pas

Het blokkenschema maken, de loting uitvoeren en zorgen dat de wedstrijd goed verloopt, dat zijn onder meer taken die wij als wedstrijdleiding doen. Naarmate de wedstrijd dichterbij komt krijgen wij het dan ook steeds drukker, maar een goede voorbereiding is (meer dan) het halve werk!

 Op 10 oktober zitten wij voornamelijk in de groene Euros bus en hebben hier het beste zicht over de wedstrijd. Hier houden wij controle en gaan we hopelijk vooral genieten van een mooie wedstrijd. Mocht je ons dus nodig hebben, kom dan naar de grote groene vierwieler!

 Dan even iets over ons zelf, met als eerst Remco, 24 jaar oud en tweedejaars lid van Euros. Na afgelopen jaar het Top C4 traject te hebben gevolgd zal ik mij dit jaar wagen aan het wedstrijdroeien in het zware veld. Als wedstrijdleiding heb ik al een lichte ervaring, zo heb ik vorig jaar al de Knorrensteijn Memorial Regatta en de (afgelaste) Grolsch Drienerlo Regatta georganiseerd.

Wessel is als commisielid tevens verantwoordelijk voor de taken van de wedstrijdleiding: Nadat ik twee jaar geleden ben begonnen als Lente roeier wilde ik ook, naast alle trainingen, op een andere manier actief zijn binnen Euros, zo heb ik vorig jaar in de GEDR commissie gezeten. Aangezien deze helaas niet door ging was ik vastberaden om dit jaar alsnog een mooie wedstrijd op het twente-kanaal te organiseren: De Knorrensteijn Memorial Regatta.

Media – Wessel Pit

 Het is dit jaar erg belangrijk dat alle informatie duidelijk via alle online media platforms worden gecommuniceerd. Als hoofd media ben ik daar verantwoordelijk voor. Naast het ontwerpen van de poster en commissiekleding zorg ik ervoor dat iedereen voor en gedurende de website up-to-date is met alle belangrijke informatie omtrent de wedstrijd.

 

Veiligheid / Penningmeester – Jan Jongbloed

Om de wedstrijd door te laten gaan is er natuurlijk iemand nodig die zorgt dat alles veilig verloopt. Vooral nu met Corona is dit nog belangrijker want 1,5 meter is nog steeds van belang. Dus zorg ik voor de EHBO, reddingsbrigade en allerlei andere dingen om alles soepel te laten lopen. 

Dan kan ik nog wel iets over mezelf vertellen, ik ben Jan, 19 lentes jong en nu 2e jaars. Na top C4 gedaan te hebben afgelopen jaar, hoop ik volgend jaar deel uit te maken van Licht 21, en wil dus gaan wedstrijdroeien. Ik heb ook geholpen met de helaas afgelaste GEDR, waar ik de functies media, secretaris en extern had.

Comissaris Activisten – Floortje Duijkers & Emma van Schaik

Een van de belangrijkste dingen van een evenement zijn alle activisten, zonder deze enthousiaste vrijwilligers zou de KMR gewoon niet door kunnen gaan. Daarom gaan wij twee zorgen dat alle taken goed worden verdeeld en dat we, zelfs in tijd van corona, nog steeds en mooi weekend kunnen beleven.  

Tijdens de KMR zelf, zijn wij twee een makkelijk aanspreekpunt. Dus hier een stukje over onszelf: 

Als eerste: Emma van Schaik (een van de vele IO’ers van Euros). Ik ben vorig jaar begonnen met mijn compojaar, helaas konden we maar een wedstrijd starten samen met Dolwijn. Daar heb ik wel meteen de geweldige sfeer van een roeiwedstrijd meegemaakt, en ik kan niet wachten om samen met rest van de commissie een prachtig weekend te organiseren.

Als tweede: Floortje Duijkers. Na het afsluiten van mijn bestuursjaar als Commissaris Competitieroeien wilde ik graag wat ervaring opdoen met het organiseren van een wedstrijd. Sinds ik lid ben heb ik een hoop wedstrijden gevaren, meestal als stuur. Ik kijk enorm uit naar de eerste wedstrijden die weer door mogen gaan. 

Secretaris – Floortje Duijkers

Als secretaris zal ik iedereen voorzien van informatie over de wedstrijd. Ik zal zowel onze eigen leden als de andere verenigingen laten weten dat het een prachtig weekend zal worden. Daarnaast deel ik informatie over de wedstrijd zelf en de belangrijke veranderingen die er zijn jaar zijn.

Catering – Scott Liet

Bij een wedstrijd kan eten en drinken natuurlijk niet missen op de KMR. Tijdens de KMR zorgt de Chef Catering ook voor dat er hamburgers en ijsjes geserveerd zullen worden verkocht en vele verrukkelijke dranken te halen zijn.

Als 1e jaar master Mechanical Engineering student heb ik al veel ervaring als student. Ondanks de ervaring ben ik pas tweedejaars lid binnen de D.R.V. Euros en wordt dit mijn eerste grote commissie. Gelukkigmede lid is van het Zinktuigenverticaal.

Door vorig jaar 2e te worden tijdens de GEDR (en dus net naast het blik te werpen) heeft mij dit stimulans gegeven om een van de mooie Regatta’s van Euros bij te dragen. En daarom weet ik ook dat men genoeg moet eten om voldoende energie te kunnen gebruiken tijdens het roeien. Laten we er met zijn allen een mooi en spetterend weekend van maken.