Deelnemers

Deelnemers

Blokken en tijdschema

Bekijk hier het tijdschema voor de KMR 2022

Loting

Zie welk veld je start

Regelementen

Wedstrijdbepalingen, vaarregels en stuurliedenvergadering zijn hier te vinden

Traploop-instructie

Leer ook jij de kunst van het traplopen met een C4+ in je handen.

De wedstrijden zijn tijdraces met vliegende start over 4800 meter met keerboei. Ploegen in het Mix Onervaren C4+ veld en het Mix2x veld varen een tijdrace met vliegende start over 2800 meter met keerboei. Het evenement vindt plaats op zaterdag 15 oktober. Dan zal de 20e Knorrensteijn Memorial Regatta worden verroeid op het herfstige Twentekanaal.

Alle wijzigingen kan je via je verenigingsvertegenwoordiger doorgeven in het inschrijfsysteem van de KNRB. Voor vragen kan je contact opnemen met de wedstrijdleiding.

Deze zijn hier te vinden, maar de definitieve versie van het tijdschema en blockindeling zal beschikbaar worden gesteld in de week van de regatta zodra de definitieve aantallen bekend zijn.

De Euros FotoCie zal de hele dag foto’s maken van elk blok. Deze foto’s zullen kort na elk blok hier online beschikbaar zijn. Door het evenemententerrein te betreden geeft je toestemming om foto’s van je te laten maken en online te plaatsen. Mocht er een foto zijn die je verwijderd wilt hebben, mail de FotoCie dan hier: fotocie@drv-euros.nl

Het is ten strengste verboden op het evenemententerrein te roken. Als bezoekers willen roken, moet je het terrein verlaten.

Alle plekken waar je kunt zitten en chillen zijn overdekt. De Knorrenlounge is ook binnen te vinden waar kleedkamers, toiletten, bar, kantine en DJ zijn.

Er zijn niet veel OV fietsen in Enschede. We raden aan je eigen fiets mee te nemen, of een elektrische scooter of fiets te huren bij GoShare, Felyx of Check.

Er zullen fietsen te huur zijn op het evenement, maar deze zijn gereserveerd voor ongestuurde nummers.

Gedurende de dag zullen we een cup retoursysteem in actie hebben. Wanneer je je eerste drankje koopt, betaal je ook één muntje borg voor de beker. Bij je volgende drankje ruil je gewoon je beker om. Wanneer je geen drankje meer wilt kopen, kun je deze munt terugkrijgen door naar de muntenverkoopbalie te gaan.

Zo blijft ons terrein schoon, belandt het afval in de juiste bak en wordt voorkomen dat er afval in het water terechtkomt.

De Euros keuken zal in volle gang zijn tijdens de KMR. Kijk op onze instagram voor updates over het menu @eurosregatta