Feest

Feest

Na een al geslaagde roeiwedstrijd wil een mens niets liever dan dit afsluiten met een knal-feest! Uiteraard is dit ook mogelijk bij de KMR met ons eigen ‘Terug naar toen’-feest.

Ook is er de mogelijkheid om vooraf een pizza-ticket te kopen en gezellig op Euros pizza te eten!

Het feest zal om 21:00 beginnen op 15 oktober en komt ten einde om 03:00.

  • Inloop is van 21:00 tot 23:00 uur.
  • Het feest is 18+
  • Neem ook je studentenpas mee!

De verkoop van tickets start op 29 september 2022, 11:59 u.

  • een geldig kaartje
  • Studentenkaart
  • Geldig identiteitsbewijs of rijbewijs

Zonder een van deze items wordt je niet toegelaten tot het feest

Dit feest is 18+. Minderjarigen worden niet toegelaten op het feest.

Helaas kunnen we geen slaapplaatsen aanbieden voor dit evenement.

Je kunt de hele dag munten kopen tijdens de wedstrijd en ‘s avonds bij het feest. We gebruiken dezelfde munten overdag en ‘s avonds op het feest.

Er zullen geen kluisjes of een garderobe aanwezig zijn op het feest. Wat je meebrengt naar het feest is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gebroken of gestolen voorwerpen.

De Euros FotoCie zal gedurende de hele avond foto’s maken. Deze foto’s zullen kort na het feest online worden gezet. Door het evenemententerrein te betreden geeft je toestemming om foto’s van je te laten maken en online te plaatsen. Mocht er een foto zijn die je verwijderd wilt hebben, mail de FotoCie dan hier: fotocie@drv-euros.nl

Het is helaas niet toegestaan om het feest te verlaten en weer terug te komen. Wel is er voldoende drinken, muziek en gezelligheid op het feest, dus weinig reden om even weg te willen.

Het feest zal binnen plaatsvinden, dus geen zorgen daarover.

Op dit moment gelden er geen voorwaarden, de Knorrensteijn Memorial Regatta is gewoon toegankelijk zonder vaccinatie/coronatest.

Universiteit Twente en de overheid beslist over de maatregelen. Als er maatregelen veranderen, zullen updates tijdig via onze kanalen worden geplaatst.