Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Alle wijzigingen kan je via je verenigingsvertegenwoordiger doorgeven in het inschrijfsysteem van de KNRB. Voor vragen kan je contact opnemen met de wedstrijdleiding.

Deze zijn hier te vinden, maar de definitieve versie van het tijdschema en blockindeling zal beschikbaar worden gesteld in de week van de regatta zodra de definitieve aantallen bekend zijn.

De Euros FotoCie zal de hele dag foto’s maken van elk blok. Deze foto’s zullen kort na elk blok hier online beschikbaar zijn. Door het evenemententerrein te betreden geeft je toestemming om foto’s van je te laten maken en online te plaatsen. Mocht er een foto zijn die je verwijderd wilt hebben, mail de FotoCie dan hier: fotocie@drv-euros.nl

Het is ten strengste verboden op het evenemententerrein te roken. Als bezoekers willen roken, moet je het terrein verlaten.

Alle plekken waar je kunt zitten en chillen zijn overdekt. De Knorrenlounge is ook binnen te vinden waar kleedkamers, toiletten, bar, kantine en DJ zijn.

Er zijn niet veel OV fietsen in Enschede. We raden aan je eigen fiets mee te nemen, of een elektrische scooter of fiets te huren bij GoShare, Felyx of Check.

Er zullen fietsen te huur zijn op het evenement, maar deze zijn gereserveerd voor ongestuurde nummers.

Gedurende de dag zullen we een cup retoursysteem in actie hebben. Wanneer je je eerste drankje koopt, betaal je ook één muntje borg voor de beker. Bij je volgende drankje ruil je gewoon je beker om. Wanneer je geen drankje meer wilt kopen, kun je deze munt terugkrijgen door naar de muntenverkoopbalie te gaan.

Zo blijft ons terrein schoon, belandt het afval in de juiste bak en wordt voorkomen dat er afval in het water terechtkomt.

De Euros keuken zal in volle gang zijn tijdens de KMR. Kijk op onze instagram voor updates over het menu @eurosregatta

  • een geldig kaartje
  • Studentenkaart
  • Geldig identiteitsbewijs of rijbewijs

Zonder een van deze items wordt je niet toegelaten tot het feest

Dit feest is 18+. Minderjarigen worden niet toegelaten op het feest.

Helaas kunnen we geen slaapplaatsen aanbieden voor dit evenement.

Je kunt de hele dag munten kopen tijdens de wedstrijd en ‘s avonds bij het feest. We gebruiken dezelfde munten overdag en ‘s avonds op het feest.

Er zullen geen kluisjes of een garderobe aanwezig zijn op het feest. Wat je meebrengt naar het feest is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gebroken of gestolen voorwerpen.

De Euros FotoCie zal gedurende de hele avond foto’s maken. Deze foto’s zullen kort na het feest online worden gezet. Door het evenemententerrein te betreden geeft je toestemming om foto’s van je te laten maken en online te plaatsen. Mocht er een foto zijn die je verwijderd wilt hebben, mail de FotoCie dan hier: fotocie@drv-euros.nl

Het is helaas niet toegestaan om het feest te verlaten en weer terug te komen. Wel is er voldoende drinken, muziek en gezelligheid op het feest, dus weinig reden om even weg te willen.

Het feest zal binnen plaatsvinden, dus geen zorgen daarover.

Op dit moment gelden er geen voorwaarden, de Knorrensteijn Memorial Regatta is gewoon toegankelijk zonder vaccinatie/coronatest.

Universiteit Twente en de overheid beslist over de maatregelen. Als er maatregelen veranderen, zullen updates tijdig via onze kanalen worden geplaatst.